Uudised

Uudised

Õhtujooksu IV etapi võitsid Leila Luik ning Olavi Allase

Eile (17.oktoober) õhtul startinud Õhtujooksu IV etapp toimus sügise kohta ebatavaliselt kauni ning sooja ilmaga. Oodatult olid kolmapäeval stardijoonel ka kõik võistluseelselt välja toodud favoriidid ning lisaks hulgalt teisi tublisid spordisõpru!

Esmakordselt võttis naiste arvestuses võidu Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi esindaja Leila Luik, kes varasemalt Õhtujooksul osalenud polnud. Leila kiitis sarja ideed pakkuda inimestele võimalus peale tööd tulla koos sportima, ning positiivseid emotsioone jagus peale võistlust veel: "Kihvt üritus! Ja minul endal võistlus ka väga korda läinud." Leila ajaks fikseeriti 26 minutit ja 40 sekundit millega edastas olümpiasportlane kindla vahega teisele kohale tulnud SK Jooksupartneri esindajat Minna Kuslapit. Poodiumi kolmandale astamele tuli Cycloni spordiklubi esindaja Sille Puhu, kes arvas, et pisut üle nädala varem joostud täispikast maratonist taastumine võtab küll veel aega aga seda üritust vahele jätta kuidagi ei soovinud.

Meeste arvestuses hooaja võitjate lahingust väljus juba kolmanda etapivõiduga Tartu vangla esindaja Olavi Allase, kes edestas ajaga 22:42:2 teiseks tulnud SK ProRauno Laumetsa. Kolmandale kohale tuli ajaga 24 minutit ja 8 sekundit Karl Mäe.

M18 vanuseklassis hõivas poodiumi kõrgeima astme IV etapil üldarvestuses kuuenda kohaga lõpetanud Robin Möll ning neidude hulgas oli kiireim Marilin Riives. M40+ vanuseklassis oli seekord nobedaim SK Prorunneri esindaja Pärtel Piirimäe ning naiste arvestuses PRIA esindaja Külli Pirksaar.

Õhtujooksu sarja finaal etapp ehk V etapp toimub 21.novembril Anne kanali ääres.