Arhiiv

Uudised

Õhtujooksu IV etapil võtavad mõõtu varasemad etapivõitjad

Õhtujooksu IV etapp stardib 17. oktoobril Ringtee postkontori lähistel, aadressil Võru 171. Start 7,3km pikkusele jooksu- ja kõnnietapile antakse kell 19.19 ning ametlikult suletakse finiš kell 22.00.

Üritusele registreerida saad siin.

Naiste arvestuses on neljandal etapil ees ootamas etapivõitjate mõõduvõtt. Õhtujooksu esimeses registreerimise voorus on võistlusele kirja pannud ennast sarja kolmandal etapil võidutsenud Minna Kuslap ning esimesel etapil kiireim olnud Sille Puhu. SK Jooksupartneri esindaja Minna Kuslap näitas kiireid jalgu nädalavahetusel toimunud Tartu Maratoni üritusel, olles 10km distantsil naiste arvestuses kolmandal kohal. Cycloni esindaja Sille Puhu võttis aga nädalavahetusel ette lausa täispika maratoni, kus sportlane tõusis samuti poodiumile. Kui hästi on maratonist taastunud Õhtujooksuks Sille Puhu ning kes võtab hooaja teise etapivõidu saab näha juba 17.oktoobril Tartus.

Registreerimine IV etapile on veebis avatud kuni 15. oktoobri südaööni, misjärel saavad viimasel minutil ärkajad registreeruda võistluspäeval kohapeal. Kõiki osalejaid ootab turvatud ning märgistatud rada, elektrooniline ajavõtt, pakihoid ja riiete vahetamise võimalus, spordijook rajal ning peale pingutust ka soe supp!

Tule ja saa osa meeleolukast spordiüritusest juba 17. oktoobril!