Arhiiv

Uudised

Õhtujooksu kolmandal etapil viisid võidu koju Olavi Allase ning Minna Kuslap

A.Le Coq Sport spordimaja kõrvalt startinud Õhtujooksu kolmandal etapil noppis järjekordse etapivõidu Olavi Allase, kes liigub teise etapivõiduga ka taaskord sarja võidu suunal. Kuna Allasel on vahele jäänud sarja teine etapp, tuleb tiitlikaitsjal kindlasti järgneval kahel korralik tulemus kirja saada. Allase saabus 6,3km pikkuselt distantsilt finišisse uhkes üksinduses ajaga 19 minutit ning 14 sekundit parandades sellega oma mullust tulemust lausa 41 sekundi võrra. Teise koha napsas aga Martin Vilismäe ning kolmandale kohale platseerus Rauno Reinart.

Naiste arvestuses oli seekord nobedaim hooaja esimese sarja etapivõidu võtnud SK Jooksupartneri esindaja Minna Kuslap ajaga 23 minutit ning 46 sekundit. Teisele kohale tuli Õhtujooksu esimesel etapil võidutsenud Cycloni esindaja Sille Puhu ning kolmandale kohale tõusis Triinu Bergmann. Juba teise etapi vahele jätnud mullune sarjavõitja Birgit Pihelgas seega käesoleval aastal tiitlit kaitsta enam ei saa. 

Kuni 18-aastaste vanuseklassis võidutses kolmandal etapil noormeestes Sander Aavik ning neiudes Loona Mets. M40+ vanuseklassi kiireim oli Jaan Jagumägi ning naistest Külli Pirksaar.

Kõik kolmanda etapi tulemused leiatavad: http://ohtujooks.ee/tulemused/iii-etapi-tulemused-29082018/

Õhtujooksu neljas etapp stardib aga pisut enam kui kuu pärast, 17. oktoobril! Registreerimine neljandale etapile on avatud: http://ohtujooks.ee/registreeri/iv-etapi-registreerimine-17102018/. Tule ja saa osa meeleolukast spordiüritusest!