Arhiiv

Uudised

Birgit Pihelgas jätkas Õhtujooksul võiduseeriat

Õhtujooksu kolmanda hooaja teisel etapil hellitas ilmataat korraldajaid ja osalejaid kauni päikselise ilmaga!

Teisel etapil võitis naistearvestuses favoriidiks peetud Peterspordi esindaja Birgit Pihelgas ajaga 26.56. Pihelgale oli see sarjas juba viiendaks etapivõiduks ja madalamate poodiumikohtadega seni sportlane Õhtujooksul startides leppinud pole. Teisele kohale tuli Minna Kuslap ning kolmanda koha naiste arvestuses napsas SK Prorunneri esindaja Triinu Bergmann.

Meestest võttis aga oma esimese võidu sarjas Rauno Laumets, kes võitis järgmist konkurenti juba pea kaheminutilise vahega. Rajarekord jäi küll siiski mullu võidutsenud Kaur Kivistiku kätte. Teise etapi teisel poodiumi astmel oli aga taaskord SK Prorunneri esindaja Rauno Reinart ning kolmandal sama klubi esindaja Olari Orm, mis tõi SK Prorunnerile lausa kolmikvõidu.

Tulemused leitavad: http://ohtujooks.ee/tulemused/ii-etapi-tulemused-23052018/

Järgmine Õhtujooksu etapp saab aga stardi suve lõpul, 29. augustil A.Le Coq Sport Spordihoone juures. Rigistreerimine Õhtujooksu III etapile on avatud: http://ohtujooks.ee/registreeri/iii-etapi-registreerimine-29082018/. Tule ja saa osa meelolukast spordiüritusest!