Arhiiv

Uudised

Õhtujooksu II etapil stardib mullune sarja võitja

Õhtujooksu II etapp saab stardi juba homme, 23.mail Raadi mõisapargis kell 20.20. Seitsme kilomeetrine sarja teine osavõistlus pakub osalejatele mitmekülgsust nii erinevate pinnakatete kui kaunite vaadate poolest.

Möödunud aastast tuttavale rajale stardivad taaskord mitmed spordisõpradele tuntud nimed, nende eesotsas mullune Õhtujooksu sarja naiste võitja Birgit Pihelgas. Pihelgale tuleb konkurentsi pakkuma äsja Tartu Maastikumaratonil 23 kilomeetri distantsil naiste arvestuses kolmanda koha saavutanud Minna Kuslap. Kaarte on segama tulemas ka tuntud suusasportlane Triin Ojaste. Stardinimekirjast leiab ka mullu Õhtujooksu II etapi võitnud Rauno Reinarti. Kes aga tõuseb käesoleval aastal sarja teisel etapil poodiumi kõrgeimale astmele selgub homme!

Sarja teisele etapile eelregistreerumine on lõppenud, kuid hilistele ärkajatele avatakse kirja panemise võimalus kaks tundi enne starti (18.20), võistluskeskuses. Kõiki osalejaid ootab turvatud ja märgistatud rada, elektrooniline ajavõtt, pakihoid ja muidugi peale pingutust kõhutäide ja värskendav jook.

Kohtumiseni juba homme, 23.mai Raadi mõisapargis!