Arhiiv

Uudised

Õhtujooksu kolmanda hooaja avaetapil stardivad tuntud multisportlased

Õhtujooksu kolmas hooaeg saab stardi juba homme, 18. aprillil Tartu Lauluväljaku lähistel. Tähtvere pargi ning Lauluväljaku vahel asuvast stardipaigast saavad 6,6km pikkusele jooksu- ja kõnnietapile lähte osalejad kell 19.19.

Käesoleval aastal uuenenud rajale stardivad teiste seal ka kahekordne Tartu Maratoni Kuubiku võitja Sille Puhu ning samuti meestes mullu kõrgeima koha noppinud Sander Linnus. Stardinimekirjast leiab ka Kuubiku sarjas mitmeid aastaid erinevaid poodiumikohti hõivanud Allar Soo. Kes tugevate multisportlaste heitluses peale jääb, saab näha juba homme Õhtujooksul!

Kes veel pole Õhtujooksu esimesele etapile registreerunud siis hilistele ärkajatele avatakse kirja panemise võimalus 2 tundi enne starti võistluskeskuses. Kõiki osalejaid ootab jõukohane rada, elektrooniline ajavõtt, pakihoid, spordijook rajal ning finišis ja muidugi soe ja kosutav supp!

Kohtumiseni juba homme Tartu Lauluväljaku lähistel Õhtujooksu I etapil!