Arhiiv

Uudised

Õhtujooksu alustab kolmandat hooaega uuenenud rajal!

Õhtujooks alustab oma kolmandat hooaega juba 18. aprillil Tartu Lauluväljakul, kus start 6,6km pikkusele jooksu- ja kõnnidistantsile antakse kell 19.19. Sarja esimese etapi rada on läbinud mõningad muudatused ning pakub osalejatele seega pisut avastamisrõõmu! Õhtujooksu uuenenud rajaga on võimalik tutvuda kodulehel: http://ohtujooks.ee/juhendid/i-etapi-juhend/

Võistlussarja teine etapp leiab aset 23. mail, kolmas aga suve lõpul 29.augustil. Sarja neljas etapp stardib 17. oktoobril ning hooaega lõpetav viies etapp toimub vaid loetud päevad enne kadripäeva ehk kolmapäeval 21. novembril

Üritusele registreerumine on avatud: http://ohtujooks.ee/registreeri/.  Soodsaima hinnaga saab I etapile registreeruda kuni 9. aprillini ning samal kuupäevani on võimalik soetada ka hooajapääsmeid. Kõiki terveks hooajaks registreerunud võistlejaid ootab nimeline stardinumber! Veebis eelregistreerumine esimesele etapile lõppeb aga 16. aprilli südaööl, misjärel saab end kirja panna võistluspäeval kohapeal. 

Kõik ebastandardse pikkuse ning stardiajaga Õhtujooksu etapid saavad ka käesoleval hooajal toimuma Tartu linnas. Korraldajad soovivad pakkuda nädala sees meeldejäävat ning toredat spordiüritust kõigile spordihuvilistele vaatamata treenitusastmele. Spordisõpru ootavad elektrooniline ajavõtt, spordijook rajal ja finišis, pakihoiu ning riiete vahetamise võimalus ning kiiremaid väärilised auhinnad!

Võta sõbrad kaasa ning kohtume juba 18. aprillil Tartu Laululaval!