Arhiiv

Uudised

Õhtujooksu II hooaeg lõppes rekorditerohkelt!

Õhtujooksu II hooaja finaaletapp toimus juba varasematest aastatest tuttaval 7,7km pikkusel Anne kanali äärest startinud trassil. Raja läbis kõige kiiremini teise sarjavõidu noppinud Olavi Allase ajaga 24.01, mis tähistab ka uut rajarekordit. Allase järel jõudis finišisse Ats Sõnajalg ning poodiumi kolmandale astmele tõusis Rauno Reinart. Naiste arvestuses võidutses aga esimest korda Jolanta Liepina ajaga 28 minutit ning 17 sekundit, mis lööb varasemad naiste võitjate ajad antud trassil.

Sarja kokkuvõttes...

Õhtujooksu II hooaja finaaletapp toimus juba varasematest aastatest tuttaval 7,7km pikkusel Anne kanali äärest startinud trassil. Raja läbis kõige kiiremini teise sarjavõidu noppinud Olavi Allase ajaga 24.01, mis tähistab ka uut rajarekordit. Allase järel jõudis finišisse Ats Sõnajalg ning poodiumi kolmandale astmele tõusis Rauno Reinart. Naiste arvestuses võidutses aga esimest korda Jolanta Liepina ajaga 28 minutit ning 17 sekundit, mis lööb varasemad naiste võitjate ajad antud trassil.

Sarja kokkuvõttes järgnes Olavi Allasele Rauno Reinart ning alles M18 klassis jooksev Markus Joonas Palu. Naiste arvestuses võitis 2017 hooajal Õhtujooksu sarja kolmel etapil võidutsenud Birgit Pihelgas. Talle järgnesid sarja kokkuvõttes Minna Kuslap ning vaid napi punktilise kaotusega Sille Puhu.  Parimaks klubiks krooniti SK ProRunner.

Õhtujooksu meeskond tänab kõiki osalejaid, toetajaid ja vabatahtlikke!

Kohtumiseni juba Õhtujooksu III hooajal!