Arhiiv

Uudised

Heitlikes ilmaoludes peetud Õhtujooksu IV etapil võidutsesid olümpiasportlased

Eile õhtul Raadi mõisa pargist stardi saanud Õhtujooksu neljas ehk eelviimane etapp toimus üsna heitliku ja vihmase ilmaga. Vaatamata sellele olid oodatult stardijoonel rivis olümpiasportlased.

Esmakordselt võidutses sarjas Kaur Kivistik kellel pakkus distantsi vältel tihedat konkurentsi Olavi Allase, kes jõudis finišisse võitja järel vaid 5 sekundit hiljem. Võitja ajaks fikseeriti 7km pikkusel distantsil 22 minutit ning 25 sekundit. 

Kolmanda koha napsas aga Indrek Tobreluts, kes lisaks võidutses M40+ klassis. Tobreluts enne rajale minekut oma vormi eriti heaks ei hinnanud aga peale võistlust jagus positiivseid emotsioone võistluse kohta küll. „Õhtujooksu rada oli huvitav. Kindlasti omapärane võrreldes teiste rahvajooksudega Eestis.“ kommenteeris korra vihmasel ja libedal pinnasel ka külje maha pannud, kuid väiksemate kriimustustega pääsenud Indrek Tobreluts võistlust.

Naiste arvestuses võidutses esimest korda sarja ajaloos SK Jooksupartneri klubi liige Minna Kuslap, kes edestas Sille Puhut. Birgit Pihelga puudumisel võitjaks ennustatud SK Jooksupartner/Cyclon esindaja Sillel jagus raja kohta samuti positiivseid emotsioone, kuid tunnistas, et alles laupäeval läbitud täispikk maraton on jätnud oma jälje. Kolmanda koha naiste arvestuses saavutas neljandal etapil Triinu Bergmann.

M18 vanuseklassis oli kiireim TÜASK esindaja Markus Joonas Palu samas klassis võitis õrnema soo esindajate seas aga Marilin Riives. 40+ vanuseklassis oli naiste arvestuses kiireim Kai Saar.

Õhtujooksu sarja järgmine ehk hooaja finaaletapp toimub 22.novembril Anne Kanali ääres.