Arhiiv

Uudised

Õhtujooksu IV etapil võtavad mõõtu olümpiasportlased

Homme, 11.oktoobril stardib kell 19.19 Raadi mõisa pargis järjekorras neljas Õhtujooksu sarja etapp. Peamisteks favoriitideks võib pidada kaht Eesti olümpiameest Kaur Kivistikku ning Indrek Tobrelutsu. Nendega asub esikoha eest heitlema mullune Õhtujooksu sarja võitja Olavi Allase. Kui äsja Tartu Linnamaratoni 21km distantsi võitnud Kivistik asub Õhtujooksu sarja starti esimest korda siis Tobreluts on varasemalt Õhtujooksu sarjas juba mitmed poodiumikohad napsanud, kuid kõrgeim aste on seni jäänud püüdmatuks.

 

Naiste arvestuses on favoriidiks tänavu kolmel eelneval etapil võidutsenud Birgit Pihelgas ning nädalavahetusel teiskordselt Kuubiku sarja võitjaks kroonitud Sille Puhu. Naiste konkurentsis kerib veel pinget ka mitmetel rahvajooksudel säranud Minna Kuslap.


IV etapp stardib Raadi mõisa pargist 7km pikkusele jooksu- ja kõnnidistantsile. Õhtujooks meelitab osavõtjaid omapärase stardiaja, distantsi ja küünaldega valgustud rajalõiguga, mis on läbivaks teemaks kõigil üritustel.