Arhiiv

Uudised

Tiidrek Nurme võitis Õhtujooksu III etapi
 

Kolmapäeva õhtul Tartus A. Le Coq Sport Spordimaja kõrvalt sai stardi järjekorras kolmas Õhtujooksu etapp. 6, 3km pikkune jooksu- ja kõnnietapp meelitas kohale mitmeid spordisõpru ja ka tippsportlasi.

Õhtujooksu sarja uuel rajal võidutses esmakordselt sarjas osalenud Tiidrek Nurme, kes läbis distantsi 18 minuti ning 41 sekundiga. Teise koha saavutas aga teine tuntud Eesti jooksja Andi Noot (+0.48) ning kolmandale kohale platseerus mullune Õhtujooksu sarja võitja Olavi Allase (+1.13).

Naiste arvestuses napsas oma kolmanda võidu Birgit Pihelgas ajaga 23.38, kellele järgnesid tihedalt teise koha saavutanud Sille Puhu (+0.20) ning pronksi teeninud Minna Kuslap (+0.31).

M18 vanuseklassis oli kiireim TÜASK esindaja Markus Joonas Palu samas klassis võitis õrnema soo esindajate seas aga Marilin Riives. 40+ vanuseklassis oli aga meestest kiireim SK Prorunneri esindaja Kaido Vahkal ning naiste arvestuses võitis Kai Saat.

Õhtujooksu sarja järgmine, neljas etapp stardib juba 11.oktoobril Raadi Mõisapargis ning 2017 hooaja finaaletapp toimub 22.novembril.