Arhiiv

Uudised

Õhtujooksu teisel etapil võidukad Birgit Pihelgas ja Rauno Reinart!

24. mail toimunud Õhtujooksu sarja II etapil võidutses sarjas esmakordselt SK ProRunneri esindaja Rauno Reinart, kes läbis 7,3km pikkuse distantsi ajaga 24 minutit ja 23 sekundit. Teise koha saavutas meeste üldarvestuses Karel Viigipuu ning kolmandana finišeeris Rainer Nisloni. Naiste arvestuses võttis käesoleval hooajal taaskord tugeva tulemusega juba teise võidu Birgit Pihelgas, kes läbis distantsi 27 minuti ning 29 sekundiga. Teisele poodiumiastmele tõusis SK Jooksupartneri/CYCLON klubi esindaja Sille Puhu, kes edestas SK ProRunneri esindaja Minna Kuslapit.

Mehed 40+ vanuseklassi kiireim oli Kaido Saar ning vastava õrnema soo klassi kiireimaks krooniti Marge Türn. Noorteklassis võidutsesid aga Martin Riives ning Marilin Riives.

Õhtujooksu järgmine etapp stardib aga suve lõpul, 30. augustil!