Arhiiv

Uudised

Õhtujooks alustab oma teist hooaega juba 5-etapilisena!

Õhtujooks alustab oma teist hooaega juba 26. aprillil Tartu Laululaval, kus start 7,3km pikkusele jooksu- ja kõnnidistantsile antakse kell 20.20. Võistlussarja teine etapp leiab aset 24. mail, kolmas aga suve lõpul 30.augustil. Sarja neljas etapp stardib 11. oktoobril ning hooaega lõpetav viies etapp toimub vaid mõned päevad enne kadripäeva ehk kolmapäeval 22. novembril

Üritusele registreerumine on avatud. Soodsaima hinnaga saab I etapile registreeruda kuni 17. aprillini ning samal kuupäevani on võimalik soetada ka hooajapääsmeid. Kõiki terveks hooajaks registreerunud võistlejaid ootab nimeline stardinumber. Veebis eelregistreerumine esimesele etapile lõppeb aga 24. aprilli südaööl, misjärel saab end kirja panna võistluspäeval kohapeal.

Kõik ebastandardse pikkuse ning stardiajaga Õhtujooksu etapid saavad toimuma Tartu linnas. Korraldajad soovivad pakkuda nädala sees meeldejäävat ning toredat spordiüritust kõigile spordihuvilistele vaatamata treenitusastmele. Spordisõpru ootavad elektrooniline ajavõtt, spordijooks rajal ja finišis, pakihoiu võimalus ning muidugi peale pingutust ka soe ning kosutav supp!

Võta sõbrad kaasa ning kohtume juba 26. aprillil Tartu Lauluväljakul!